Nu 25% korting als je al onze social media volgt
024-3605890

De onderliggende informatie heeft betrekking tot webpagina van fonium.nl. Door het gebruik maken van deze website stemt u in met onze disclaimer.

 

 

Privacy

U bezoekt onze website zonder uzelf te identificeren en zonder het verstrekken van enige informatie over u als persoon. Soms zullen zich er situaties voordoen waar we deze informatie zullen opvragen om u beter te kunnen assisteren. Wanneer dit noodzakelijk is zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Deze website houdt het aantal bezoekers bij en de oorsprong van het bezoek. Deze data zal gebruikt worden op een manier waar het niet terug te leiden is naar een individu of persoon.

De vergaarde data zal niet verkocht of doorgegeven worden aan een derde. Uitzonderingen kunnen alleen plaatsvinden wanneer deze data om wettelijke redenen wordt opgevraagd door de overheid of aangesloten instanties. Op ieder moment kunt u aanvragen om alle data die bij ons bekend to betrekking van u als persoon te verwijderen.

 

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Geen rechten of claims kunnen worden voortgezet op basis van de informatie op onze website. Alle aanpassingen, veranderingen en typefouten voorbehouden. We doen ons uiterste best de informatie op deze website zo accuraat en compleet mogelijk te houden. fonium.nl zal nimmer de verantwoordelijkheid nemen voor schade door middel van inaccurate of incomplete  informatie op deze website.

 

 

Bereikbaarheid

De informatie en de aanbiedingen op onze site kunnen zonder waarschuwing en of bericht worden aangepast. We zullen er alles aan doen om de website ten alle tijden bereikbaar te houden, wanneer deze niet bereikbaar is zullen we de aansprakelijkheid niet nemen voor de gevolgen hiervan.

 

 

Copyrights en bescherming van intellectueel eigendom

Deze website is eigendom van fonium.nl. Het verspreiden, dupliceren of het gebruiken van ons materiaal is alleen toegestaan met onze goedkeuring.